Fundamentencursus

1 Korintiërs 3:11:  “Want niemand kan een ander fundament leggen dan wat gelegd is, dat is Jezus Christus”.

Dat een fundament de basis is waarop een huis wordt gebouwd is algemeen bekend, maar een fundament is ook de basis is waarop ons geestelijk huis gebouwd moet worden.

Het fundament van ons geestelijk huis is gelegd door Jezus Christus, maar het is aan ieder van ons persoonlijk om daar op verder te bouwen. Bouwen is een werkwoord en vraagt actie. De stenen om ons geestelijk huis verder te bouwen bestaan uit kennis over God de Schepper, over het Woord, dat is Jezus Christus en over de Heilige Geest.

Om u te ondersteunen bij het bouwen van uw geestelijke huis, worden er fundamentencursussen gegeven. Ook wanneer u de gemeente niet bezoekt, zullen de fundamentencursussen u zeker helpen om uw geestelijke huis te bouwen.

Fundment 

De fundamentencursussen bestaan uit twee modules. U start met Fundamentencursus module 1 die ondersteunt bij het bouwen op de grondbeginselen van het geloof, maar behandelt ook de vragen die u heeft.

Fundamentencursus module 2 die daarop volgt, bouwt verder op de grondbeginselen die in module 1 zijn gelegd voor een verdere verdieping in uw geloof.

Beide modules worden twee keer per jaar gegeven.

Op maandag 8 januari 2024 om 19:30 uur starten de nieuwe fundamentencursussen in ons Evangelisch Centrum Kruispunt, Goudmos 67A, Nieuwerkerk a/d IJssel.
Per module worden 8 tot 10 lessen gegeven. 

Nieuwe cursisten kunnen zich aanmelden door een mail te sturen naar info@veghetkruispunt.nl.