Welkom op de website van VEG Het Kruispunt

 

Wij heten iedereen van harte welkom in onze Volle Evangelie Gemeente!

Zie agenda en/of nieuwsbrief voor lopende cursussen, bijeenkomsten en huiskringen.


DIENSTEN BEZOEKEN
Bent u van plan om een dienst te bezoeken, te bekijken of wilt u graag met ons of één van onze activiteiten kennismaken? Klik dan hier voor onze actuele agenda! U mag natuurlijk ook via e-mail of telefoon contact met ons opnemen. Wij zijn er voor u! 

De samenkomsten beginnen om 10.00 uur. De gehele dienst is vanaf 10:00  te volgen via Youtube. Aanvang livestream is ongeveer 9:45 uur.
Diensten duren tot ongeveer 11:30 uur.

Tijdens de dienst is er ook kinderopvang/kinderwerk. Kinderopvang (0 - 3,5 jaar) kan direct bij binnenkomst, de oudere kinderen gaan naar hun eigen samenkomsten ongeveer halverwege de zangdienst.

Parkeren en pendelbus
Komt u met de auto naar de kerk, dan verzoeken wij u om een parkeerplek te zoeken in de wijk, niet in de directe nabije omgeving van het kerkgebouw. Onze parkeerwachten zullen u daarop wijzen.
Er is echter een veel betere oplossing: op zondag rijdt ons busje vanaf het parkeerterrein van winkelcentrum de Reigerhof (Gemeentehuis/Jumbo zijde) naar de kerk. Vanaf 9:15 staat het busje klaar en maakt minimaal elk kwartier een rit naar de kerk.
Uiteraard wordt u na afloop ook weer naar uw auto teruggebracht.

BUS EC VEG 
Nieuws